fbpx

Informationsaften # SearchHouse's specialsøgsuddannelse 2021-2023


Torsdag d. 26. august kl. 18:00 - 21:00 inviterer vi alle interesseret til en informationsaften om SearchHouse specialsøgs uddannelsen 2021-2023.

 

Drømmer du om at kunne arbejde professionelt med din hund, elsker du at nørde med søg og næsearbejde eller vil du bare gerne lære meget mere om specialsøg, så kom og hør mere om vores 2-årige specialsøgs uddannelse.

Vi vil i denne aften fortælle uddybende om hele uddannelsen, forløbet og elementerne i uddannelsen.
Hvad er forventningerne? Hvad er der af krav? Hvad skal jeg kunne? Hvad skal der leveres? Kan man deltage som ordblind? Alt dette og meget mere får du svar på denne aften.

Der vil også være sat god tid af til at vi kan tale om jeres forventninger, både til uddannelsen og mulighederne for jer og jeres hund, og til at stille spørgsmål om uddannelse.

De forskellige specialer stiller forskellige krav til dig og din hund, heriblandt jeres fysiske formåen. Der er noget der forudsætter en god fysisk form, og der er andre der er tilgængelige for alle også med begrænset mobilitet. Vi kommer denne aften derfor også ind på hvad der er af udfordringer og krav til nogle af de meget forskellige specialer, så du kan finde det der passer til dig og din hund.

Vi vil også tale om de mange muligheder der er og om de forventninger vi har til fremtiden for specialsøgshunde og brugen af privatuddannet hunde i Danmark.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig, så vi er sikre på det er god plads til alle.

Link til tilmelding er her:
https://searchhouse.dk/index.php/booking-af-kurser/events-i-searchhouse/50-informationsaften-searchhouse-s-specialsogsuddannelse-2021-2023

Vi stiller kaffe, te og vand samt lidt sødt tilbehør frem til at hygge sig med i løbet af aften


Link til beskrivelsen af specialsøgs uddannelsen:
https://searchhouse.dk/index.php/uddannelse-og-certificering/searchhouse-s-specialsogsuddannelse-2021-2023

Arrangement oversigt

Start dato 26-08-2021 6:00 pm
Slut dato 26-08-2021 9:00 pm
Sidste frist 26-08-2021 12:00 pm
Det foregår SearchHouse

Der kan ikke længere tilmeldes til dette arrangement

SearchHouse er det første hundetræningscenter i Danmark, der har specialiceret sig i specialsøg og miljøtræning af hunde. Besøg os på facebook og youtube

Tilmeld nyhedsmail fra SearchHouse

Aktiver venligst javascript for at indsende denne formular

Kontakt SearchHouse

Address
Ringstedvej 56, 4440 Mørkøv,
Social Media
Back to Top