ÅBENT HUS OG INDVIGELSE AF VORES NYE LOKALE

INDBYDELSE

Vi vil rigtigt gerne fejre, at vores nye undervisningslokale er blevet færdigt, og at vi igen kan få besøg af de mange fantastiske hunde og hundefører vi har måtte undvære her i corona nedlukningen.

Derfor vil vi gerne indbyde dig til en spændende dag i SearchHouse i Mørkøv, en dag med en masse aktiviteter og specialsøgshunde og hundefører der hele dagen vil vise og fortælle om deres arbejde med hunden som kollega. Ud over vores nye fine lokale, har vi nu også udvidet vores indendørs areal til næsten det dobbelte, så vi nu har indendørs aktiviteter på mere end 1500 m2
Der er selvfølgelig også mulighed for at man selv kan komme og prøve vores helt unikke faciliteter med sin egen hund, og vi instruktører stå hele dagen klar til at guide jer trygt og sikkert gennem oplevelserne.

Søndag d. 4. juli 2021 kl. 10:00 til 16:00

SEARCHHOUSE, Skamstrupvej 13, 4440 Mørkøv – følg skiltene til højre rundt om bygningerne

OPVISNING MED PROFESSIONELLE SPECIALSØGSHUNDE

Der vil igennem hele dagen være et spændende program med professionelle og kompetente specialsøgs ekvipager fra flere lande.

Det endelige program kommer til at ligge under begivenheden på fb, når vi nærmer os dagen, da programmet stadig bliver opdateret, men indtil videre har følgende givet tilsagn om at komme og vise hvad de laver med deres hunde;
• Beredskab Vestsjælland, kommer med deres indsatshunde
• Watson Detection Dog (Sverige), kommer med deres narkohunde
• Sussie kommer selvfølgelig også med sin fantastiske mobilhund
• Opvisning at hunde der er i træning i Searchhouse.

PRØV MILJØTRÆNING I SEARCHHOUSE

På dagen vil det være muligt at prøve kræfter med vores miljøtræning i Searchhouse med sin egen hund. Der vil være flere poster med udfordringer for alle fra 8-ugers hvalpen og hunden der er helt nye i miljøtræning, til de meget miljøstærke hunde.
Der er begrænser med tid sådan en dag, så vil man ind og prøve, er det nødvendigt at tilmelde sig arrangementet og skrive en besked med navn, hundens alder og erfaring under begivenheden.

Tilmelding sker her: 

FÅ DIN HUND TJEKKET AF HUNDEFYSIOTERAPEUT

Hundefysioterapeut og Kraniosakralterapeut Helle Hoffmann, deler vores nye lokaler med os, og for at fejre dagen, tilbyder Helle Hoffmann et gratis tjek af din hund og giver gode råd til at holde din hund i god form.
Der er også begrænser med tider hos Helle Hoffmann, så her er det også nødvendigt at tilmelde sig arrangementet og skrive en besked med navn, hundens alder og erfaring under begivenheden.

Programmet for dagen:

10:00 – 11:00 Officiel åbning, præsentation og efterfølgende rundvisning
11:00 – 12:00 Opvisning af specialsøgshunde
12:00 – 16:00 Aktiviteter for din hund
Prøv miljøtræning i Searchhouse med din egen hund
Få din hund tjekket af Hundefysioterapeut Helle Hoffmann
16:00 Afslutning på dagen


Der vil være alkoholfrie forfriskninger samt kaffe, te og kage i løbet af dagen.


Praktiske oplysninger: 

• Følg skiltene bag om staldbygningen til skiltet p-plads bag stalden. Det er ikke tilladt at køre ind på gårdspladsen foran hovedbygningen.
• Hunde er velkomne, men skal af hensyn til de hunde, der skal give opvisning/arbejde holdes i bilen, indtil man selv skal prøve en af aktiviteterne efter kl. 12.
• Ingen løse hunde på området
• Der vil blive anvist lufteområde hvor man kan lufte hunde, og der skal selvfølgelig samles op efter den.
• Searchhouse er alkoholfrit område, og der må ikke medbringes eller nydes alkohol på hele området omkring gården.
• Al deltagelse i aktiviteter i Searchhouse for både hund og fører er på hundeførerens eget ansvar og Searchhouse kan ikke stilles til ansvar for skader opstået under brug af vores faciliteter.
• Deltagende hunde skal være vaccineret og forsikret efter gældende anbefalinger.

Corona / Covid-19 forholdsregler

Har du symptomer eller mistanke om at du kan være smittet, beder vi dig om ikke at møde op. Har du tilmeldt dig, må du meget gerne melde afbud, så vi ved du ikke kommer.

Vi følger sundhedsstyrelsens anbefalinger, og som det ser nu med den fortsatte genåbningen, må vi på dagen være op til 50 personer indenfor, og max. 100 personer forsamlet udendørs.
Det vil derfor være begrænset hvor mange vi kan lukke ind af gangen, så for at være sikker på at kunne komme ind, er det nødvendigt at man går ind og tilmelder sig begivenheden på vores fb side.

Alle der deltager skal også have et gyldigt coronapas

Nødvendige forholdsregler bliver taget, og der vil være håndsprit til rådighed i hele centret.