Nosework Klasse Fortsætter # 2022-1

NOSEWORK - Fortsætter

6 x Nosework

Nosework er en fuldstændig fantastisk træningsform for vores hunde og for os selv. Vi får virkelig set hundene i deres es og hvor de får brugt deres skarpeste sans, nemlig lugtesansen. Nosework er med til at stimulere hundens sanser, så vi får en velafbalanceret og mentalt stimuleret hund.

Nosework opstod i USA, med inspiration til specialsøgshunde, hvor det til en start var tiltænkt som aktivering af internathunde for at give dem en mere tålelig hverdag, men ret hurtigt udbredte det sig til at blive en sport som alle kunne gå til, netop grundet effekten af næsearbejdet.

I nosework kan alle deltage, vi træner i små hold og der er kun en enkelt hund der arbejder af gangen, hvilket også giver de sensitive hunde mulighed for at træne med helt upåvirket af de andre hunde.

Vi træner på 3 forskellige dufte i 4 forskellige miljøer. I SeachHouse har vi specielt fokus på det yderst spændende miljø der er i indesøgene. Men udover det kigges der individuelt på hundene, for at hjælpe Jer til at få et endnu bedre samarbejde i sporten.

Vi tilbyder 3 niveauer i Nosework:

- Nosework begynder.

For den helt uerfarne hund som skal i gang med nosework og blandt andet skal lære opstarten,  søgemønster, markeringsadfærd, at begå sig i de forskellige miljøer mm.

- Nosework på vej til ren duft

Her starter vi med at parre godbidder med duft, så hunden stille og roligt lærer at finde duften og vise fører hvor duften er henne.

- Nosework klasse 1 og 2 (dette hold)

Her er hunden på ren duft og begynder at blive udfordret på de forskellige miljøer og sværhedsgrader. Jeg kigger stadig på hundene enkeltvis og I vil få opgaver for alt efter hvor hundene er og hvordan I som ekvipage fungere. Der kan altid nørdes og forfines og det elsker jeg ved alt hundesport.

Priser og vilkår
Ved tilmelding til kurset, acceptere du SearchHouse's handelsbetingelser og privatlivspolitik.

Prisen er kr. 1.800,- for 6 x 2 times træning, der betales ved tilmelding.
Vi benytter STRIPE og QUICKPAY til onlinebetaling, hvor du kan betale med alle betalingskort og mobilpay.

Holdstørrelse
Kurset bliver gennemført med minimum 3 og maksimalt 6 deltager.

Tilmelding
Din plads på kurset er først reserveret, når vi har modtaget din indbetaling. Din tilmelding er herefter bindende, da vi har reserveret en plads til dig på kurset, og derfor måske må afvise andre interesserede. Du har ikke krav på refusion af betalt kursus, hvis du ikke kan deltage, heller ikke i tilfælde af at du eller din hund bliver syg, eller du af andre grunde må afbryde dit kursus.

Aflysning
I tilfælde af at vi må aflyse kurset, vil det fulde indbetalte beløb blive tilbageført. Bliver vi nødt til at afbryde et igangværende forløb, vil det forholdsmæssige beløb for den resterende del af kurset blive tilbageført. og ellers henviser vi til vores handelsbetingelser

Kursus adresse
Kurset bliver hold i vores træningscenter, Skamstrupvej 13, 4440 Mørkøv

Kursus Kalender
Torsdag to timer fra kl. 18:00 - 20:00
Torsdag d. 22. september, 6. oktober, 20. oktober, 3. november, 17. november, 1. december.

Instruktører:
Instruktør på holdet er Mille Friis.
 

Arrangement oversigt

Start dato 22-09-2022 6:00 pm
Slut dato 01-12-2022 8:00 pm
Max Pladser 6
Sidste frist 22-09-2022
Pris Kr.1.800,00
Det foregår SearchHouse

Kurset er fuldt booket