Miljøtræning - Mandag 16:30 # 2022-4

Miljøtræning - Mandag 16:30 # 2022-4
MILJØTRÆNING I SEARCHHOUSE - Fortsætterhold

Bemærk : Deltager på nuværende mandagshold har fortrinsret til at forsætte på dette hold. evt. ledige pladser bliver frigivet ca. 14 dage før holdstart.

6 x Miljøtræning

Dette kursus har fokus på at gøre hunden mere miljøstærk, og sikkert tilvænne hunden til større og større udfordringer og forstyrrelser. Her er det hunden selv der under kontrolleret forhold tager initiativet til at rykke sine grænser, og langsom med sikkert flytter sine grænser over de tre trænings gange.
Kurset er for alle hunde, i alle aldre

Miljøtræning er en ofte overset, med vigtigt del af, uddannelsen af en hund til livet, med alle de forstyrrelser og uforudsete udfordringer det medfører.
En miljøstræk hund har det ikke bare bedre ved at færdes i de forskellige miljøer, den både lære og arbejder bedre og meget mere koncentreret, upåvirket at hvad der ellers sker omkring den.

Kurset giver dig også gode ideer og værktøjer at arbejde videre med, så du selv kan fortsætte med at styrke din hunds miljøsikkerhed.

Priser og vilkår
Ved tilmelding til kurset, acceptere du SearchHouse's handelsbetingelser og privatlivspolitik.

Prisen er kr. 1.850,- for 6 x 1½ times træning, der betales ved tilmelding.
Vi benytter STRIP til onlinebetaling, hvor du kan betale med alle betalingskort.

Holdstørrelse
Kurset bliver gennemført med minimum 4 og maksimalt 10 deltager.

Tilmelding
Din plads på kurset er først reserveret, når vi har modtaget din indbetaling. Din tilmelding er herefter bindende, da vi har reserveret en plads til dig på kurset, og derfor måske må afvise andre interesserede. Du har ikke krav på refusion af betalt kursus, hvis du ikke kan deltage, heller ikke i tilfælde af at du eller din hund bliver syg, eller du af andre grunde må afbryde dit kursus.

Aflysning
I tilfælde af at vi må aflyse kurset, vil det fulde indbetalte beløb blive tilbageført. Bliver vi nødt til at afbryde uddannelsen i et igangværende forløb, vil det forholdsmæssige beløb for den resterende del af kurset blive tilbageført. og ellers henviser vi til vores handelsbetingelser

Kursus adresse
Kurset bliver hold i vores træningscenter, Skamstrupvej 13, 4440 Mørkøv

Kursus Kalender
Følgende mandage kl. 16:30 - 18:00
Mandag d. 19. december, 2. januar, 16. januar, 30. januar, 13. februar, 27. februar.


Instruktør:
Instruktør på holdet er bl.a. Tanja Benn og Johnny Bastian

Arrangement oversigt

Start dato 19-12-2022 4:30 pm
Slut dato 27-02-2023 6:00 pm
Max Pladser 10
Sidste frist 19-12-2022
Pris Kr.1.850,00
Det foregår SearchHouse