Lys & Lyd Miljøtræning - Tirsdag 18:00-19:30 # 2022-4

MENTALT OPBYGGENDE OG STYRKENDE LYS & LYD MILJØTRÆNING TIL DIN HUND

6 x LYS OG LYD Miljøtræning 
Gennem de sidste 4 år har vi haft stor succes med vores Lyd & Lys Miljøtræning, især frem mod nytårsaften, men det har vist sig at havde haft en fantastisk positiv effekt for hundene helt generelt, og ikke kun i forbindelse med fyrværkeri.  
Derfor udbyder vi nu holdet løbende, så vi hele året tilbyder Lyd og Lys miljøtræning. Specielt for hunde der er lydfølsomme, kan det have stor værdi, at den langsomt og trygt tilvænnes til høje lyde. Det kan især for lydfølsomme hunde være en process der skal opbygges over langt tid, og noget man skal arbejde med fortløbende

På kurset vil vi ud over den praktiske træning med lydtilvænning også arbejde med grundlæggende miljøtræning, for at styrke hundens selvtillid og den samlede mentale modstandskraft til at møde udfordringer fremadrettet. Det vil også løbende være teoretisk undervisning, hvor vi løbende gennemgår de værktøjer du kan bruge til at styrke udviklingen og arbejde videre med det hjemme.

Gennem langsomt tilvænning af hunden med lempeligt forøget lydtryk, sammen med lyseffekter og røg (ufarligt og humanitært godkendte røgmaskiner), alt i mens hunden er i nogle kendte og trygge øvelser, rykker hunden sin tolerance over de 6 trænings gange. Træningen bliver hele tiden tilpasset den enkelte hund og dens udvikling i forløbet. 

Der er altid kun én hund inde i hallen af gangen, så alle hunde kan deltage, også hunde der er usikre på andre hunde eller mennesker.
Uanset udgangspunktet og hundens niveau, vil den under kontrollerede forhold flytte sine egne grænser og langsom men sikkert øge sin tolerance for fyrværkeri.
Hvor langt den enkelte hund når, er meget individuelt, men selv det mindste skridt i den rigtige retning er en forøget livskvalitet for hunden.

Al træning foregår på hundens præmis, og kun med moderne positive træningsmetoder. Hunden tager selv initiativet i alle øvelser, og bestemmer selv udviklingen.

Priser og vilkår
Ved tilmelding til kurset, acceptere du SearchHouse's handelsbetingelser og privatlivspolitik.

Prisen er kr. 1.850,- for 6 x 1½ times træning, der betales ved tilmelding.
Vi benytter QUICKPAY og STRIPE til online betalinger, hvor du kan betale med alle betalingskort samt mobilepay.

Holdstørrelse
Kurset bliver gennemført med minimum 6 og maksimalt 8 deltager.

Tilmelding
Din plads på kurset er først reserveret, når vi har modtaget din indbetaling. Din tilmelding er herefter bindende, da vi har reserveret en plads til dig på kurset, og derfor måske må afvise andre interesserede. Du har ikke krav på refusion af betalt kursus, hvis du ikke kan deltage, heller ikke i tilfælde af at du eller din hund bliver syg, eller du af andre grunde må afbryde dit kursus.

Aflysning
I tilfælde af at vi må aflyse kurset, vil det fulde indbetalte beløb blive tilbageført. Bliver vi nødt til at afbryde uddannelsen i et igangværende forløb, vil det forholdsmæssige beløb for den resterende del af kurset blive tilbageført. og ellers henviser vi til vores handelsbetingelser

Kursus adresse
Kurset bliver hold i vores træningscenter, Skamstrupvej 13, 4440 Mørkøv
  
KURSUS KALENDER:
Følgende tirsdage kl. 18:00 - 19:30
Tirsdag d. 6. december, 20. december, 3. januar, 17. januar, 31. januar, 14. februar.

INSTRUKTØR:
Instruktør på kurset er bl. a. Tanja Benn og Johnny Bastian
 

Arrangement oversigt

Start dato 06-12-2022 6:00 pm
Slut dato 14-02-2023 7:30 pm
Max Pladser 8
Sidste frist 06-12-2022 11:00 pm
Pris Kr.1.850,00
Det foregår SearchHouse

Kurset er fuldt booket