Specialsøg & Miljø # Torsdag 16:30 - 2021-1

SPECIALSØG & MILJØ

Bemærk: Deltager på nuværende torsdagshold har fortrinsret til holdet, ledige pladser bliver herefter åben op for alle.

6 x Specialsøg og Miljø - med 2 instruktører
Holdet er en kombination af vores miljøtræning i SearchHouse, hvor vi lærer hundene at arbejde i alle slags miljøer, og professionelle specialsøgsteknikker og markeringsformer, fra vores specialsøgsuddannelse. På holdet lære vi hundene en solid og stabil markering, effektiv og systematisk søg og vi som hundefører lærer, hvordan vi afsøger områder strategisk og optimalt i forhold til færdens bevægelse og analyse af det der skal afsøges med søgeprotokoller.

Indholdet ligner det vores specialsøgshunde kommer i gennem i deres uddannelse:
- Optimale belønninger og strategisk belønningsplacering
- Belønningssignaler, "Broer" og forstyrrelser
- Sikker og stabil frysemarkering
- Systematisk søg
- Færd bevægelse
- Udarbejdelse af søgeprotokoller
- Duft diskriminering

Dvs. vi over tid gennemgår de samme grundfærdigheder, hvor vi først fundere en solid markeringsform, hvorefter vi gradvis lærer hunden at søge på neutral færd (Kong).
Når hunden har lært at søge systematisk, kan man vælge at sætte en speciel duft som kaffe, penge, trøfler mm. på, eller blot færd fra mennesker. Kun fantasien sætter grænser.

Vi vægter miljøtræningen højt i vores træning, og i forløbet vil alt søgetræning foregå i miljøer, hvor vi gradvist udfordre hunden mere og mere, således den bliver tryg i at arbejde i alle typer af miljøer.
Miljøtræning er en forebyggende og opbyggende mental træning, hvor hundens selv rykker sine egen grænse for hvad den formår. Ligesom med alt andet hunde træning bør der være en gennemtænkt udviklingsplan, for de udfordringer hunden skal igennem i sin træning. Miljøtræning er en ofte overset, med vigtig del af, uddannelsen af en hund til livet, med alle de forstyrrelser og uforudsete udfordringer det medfører.
En miljøstræk hund har det ikke bare bedre ved at færdes i de forskellige miljøer, den både lære og arbejder bedre og meget mere koncentreret, upåvirket af hvad der ellers sker omkring den.

Priser og vilkår
Ved tilmelding til kurset, acceptere du SearchHouse's handelsbetingelser og privatlivspolitik.

Prisen er kr. 1.800,- for 6 x 1½ times træning, der betales ved tilmelding.
Vi benytter STRIP til onlinebetaling, hvor du kan betale med alle betalingskort.

Holdstørrelse
Kurset bliver gennemført med minimum 4 og maksimalt 8 deltager.

Tilmelding
Din plads på kurset er først reserveret, når vi har modtaget din indbetaling. Din tilmelding er herefter bindende, da vi har reserveret en plads til dig på kurset, og derfor måske må afvise andre interesserede. Du har ikke krav på refusion af betalt kursus, hvis du ikke kan deltage, heller ikke i tilfælde af at du eller din hund bliver syg, eller du af andre grunde må afbryde dit kursus.

Aflysning
I tilfælde af at vi må aflyse kurset, vil det fulde indbetalte beløb blive tilbageført. Bliver vi nødt til at afbryde uddannelsen i et igangværende forløb, vil det forholdsmæssige beløb for den resterende del af kurset blive tilbageført. og ellers henviser vi til vores handelsbetingelser

Kursus adresse
Kurset bliver hold i vores træningscenter, Skamstrupvej 13, 4440 Mørkøv

Kursus Kalender
Her anden torsdag i ulige uger kl. 16:30 - 18:00
Start torsdag d. 29. april
Slut torsdag d. 8. juli

Instruktører:
Instruktører på holdet er Tanja Benn og/eller Johnny Bastian.
 

Arrangement oversigt

Start dato 29-04-2021 4:30 pm
Slut dato 08-07-2021 6:00 pm
Registration Start Date 15-03-2021
Max Pladser 5
Sidste frist 20-04-2021
Pris Kr.1.800,00
Det foregår SearchHouse

Der kan ikke længere tilmeldes til dette arrangement

SearchHouse er det første hundetræningscenter i Danmark, der har specialiceret sig i specialsøg og miljøtræning af hunde. Besøg os på facebook og youtube

Kontakt SearchHouse

Address
Ringstedvej 56, 4440 Mørkøv,
Social Media
Back to Top