fbpx

Miljøtrænings forløb - 3 gange over 1 måned

Dette kursus har fokus er at gøre hunden mere miljøstærk, og langsomt tilvænne hunden til større og større forstyrelser. Her er det hunden selv der under kontroleret forhold tager initiativet til at rykke sine grænser, og langsom med sikkert flytter sine grænser over de tre træningsgange.

Kurset er for alle hunde, både dem der har udfordringer med at bevæge sig, eller arbejde trygt og sikkert i, på og henover ting, med og uden forstyrrelser. Men også til dem der ønsker at styrke og udfordre en ellers miljøstærk hund.

Miljøtræning er en ofte overset, med vigtigt del af, uddannelsen af en hund til livet, med alle de forstyrrelser det medfører.
En miljøstræk hund har det ikke bare bedre ved at færtes i de forskellige miljøer, den både lære og arbejder bedre og meget mere koncentreret.

Kurset giver dig også nogle ideer og værktøjer at arbejde videre med, så du selv kan fortsætte med at styrke din hunds miljøsikkerhed.

Prisen er kr. 750,- for de 3 gange (i alt 6 timer)
Max. 6 deltager pr. hold.

Kursusdage

Tirsdag d. 19. marts kl. 18:00 - 20:00
Tirsdag d. 2. april kl. 18:00 - 20:00
Tirsdag d. 16. april kl. 18:00 - 20:00

Betaling skal ske via MobilePay til SearchHouse’s nummer 660566 med angivelse af, hvem du betaler for.
Din plads er først reserveret, når vi har modtaget din betaling. Din tilmelding er bindende, og du har ikke krav på refusion af betalt foredrag, hvis du ikke kan deltage, heller ikke i tilfælde af at du bliver syg, eller du af andre grunde må aflyse din deltagelse.

Tilmelding
Du skal tilmelde dig ved at udfylde formularen på vores hjemmeside www. Searchhouse.dk
Direkte link: http://searchhouse.dk/index.php/component/eventbooking/kurser/37-miljotraening-forlob-over-3-gange

I tilfælde af overbooking er det først til mølle, først tilmeldt OG betalt. Der er ingen salg ved indgangen.

Vilkår og forudsætninger
Miljøtræningen foregår på, Savværksvej 33, Kirkerup, 4200 Slagelse
Det er ingen forudsætninger for deltagelse. I tilfælde af at vi må aflyse foredraget, vil indbetalt gebyr blive betalt tilbage.